Aurinkovoimalan laajentaminen

Onko tarvetta aurinkovoimalan laajentamiselle?

SuomiSolar Oy tekee aurinkovoimaloiden laajennukset omien asiakkuuksien, sekä myös kaikkien toimittajien tekemiin aurinkosähköjärjestelmiin.
​​​​​​​
<p><strong>+17 paneelin lisäys entisen 12 lisäksi</strong></p>

+17 paneelin lisäys entisen 12 lisäksi


SuomiSolar testaa myös eri merkkisten aurinkopaneelien ominaisuuksia pitkällä aikavälillä ja hyödynnämme tiedon omassa toiminnassamme asiakkaiden hyväksi. Aurinkotuoton arviointi on ensiarvoisen tärkeää alkukartoituksessa mutta jostakin syystä kiinteistön tarvitsema aurinkovoima on jäänyt liian vähäiseksi - No hätä - Pystymme helposti päivittämään voimalan aurinkotuoton paremmalle tasolle nopeasti ja edullisesti, jolloin kiinteistön ostoenergian tarve vähenee ja siirtomaksuistakin on vähemmän haittaa.

PYYDÄ TARJOUS vaikkapa samantien sähköpostilla: myynti@suomisolar.fi tai KLIKKAAMALLA alempana olevaa linkkiä tai vaan soittamalla Jarmolle numeroon +358 44 722 4300.


Milloin voimalan laajentaminen on järkevää ja mahdollista?

  • Paneelitehoa vähemmän tai yhtä paljon kuin invertteriteho, etelän suunnan katossa, mahdollista laajentaa paneelitehoa 20% yli invertteritehon. Itä/länsi suunnan lappeissa jopa 30%.
  • Jos paneelilla laajentaminen ei mahdollista, laajentaminen uudella laitteistolla. Inverttereitä voi olla kaksi tai useampi.
  • Syyt laajentamiselle, hakea maksimaaliset tehot invertteristä.
  • Esimerkki 1, asennettu 10 kpl 270 W paneelia, invertteri 3 kW, voidaan laajentaa 4 paneelilla.
  • Esimerkki 2. asennettu 16 kpl 270 W paneelia, invertteri 6 kW, voidaan laajentaa 10 paneelilla.